nov
4

02

Címkék: fashion street | Szerző: tearsintowine | 11:37 pm

MAGYAR VS. NEMZETKOZI STREET FASHION

 

Botrany, marmint az itthoni.
Es ez nem azt jelenti, hogy nincs itthon street fashion, mert street is van meg fashion is, kiemelhetoen csinos emberek vannak egyre tobben mindenfele.
Csak tudnam hogy a kedves sztritfesonfotosok lustasaga vagy hozza nem ertese vagy csak a szinvonal altalanos hianya kovezkezteben 90%-ban hianyoznak a normalisan feloltozott emberek a magyar honlapokrol.

Es persze arrol ne is beszeljunk hogy nagy nezettsege csak a minimalisan kimoderaltnak van, mert az egesz arrol szol hogy kulvarosi Kocka beirhassa, hogy 'budos kocsog emos', belvarosi H&M-lany15 meg hogy 'biztos egy hulye picsa'.

UFF. so hungarian.

Nos, lehet korulnezni:
cotcot.hu/streetfashion
ourstyle.freeblog.hu/
www.lookz.hu/
walkinstyle.hu/

Es itt a kulfoldiek:
lookbook.nu
hel-looks.com
thesartorialist.blogspot.com/
chictopia.com
 

 

KERDES: Totalis frissites szukseges, megszuntetes, vagy tenyleg ez a magyar divat?

A bejegyzés trackback címe:

https://prowoke.blog.hu/api/trackback/id/tr761501406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mina* 2009.11.24. 21:35:08

botrányos azaz egy biztos.
a magyar honlapokat össze sem lehet hasonlítani a lookbook-kal vagy bármely más külföldivel.
nem megszüntetni kellene őket hanem normális fotókat, styler emberkék képeit dobálni rá nem pedig a tajbán prolikét.
amikkel sajnos tele van magyarország...
aki magára aggatja az elparasztosodott mayo chixes agyon csillámozott felsőt, a leggings paraszt verzióját és az íre a pont a kedvencem, hegyesorrú fehér kinais csizma (vagy mondjuk fekete,mind1) (Y)
legjobb kombó

ps: de mondjuk lehet nem is olyan nagy probléma h ennyi a proli, mert ha mindenki jól öltözne akkor mi is csak a tömegbe olvadnánk, én pedig nem szeretek tömegember lenni :)

Style&Budapest · http://styleandbudapest.blog.hu/ 2009.12.08. 17:05:25

És mi: styleandbudapest.blog.hu/

A mi streetstyle blogunk szeptember óta működik, és próbálunk tanulni a többiek hibáiból. Mi nem engedünk másokat leminősítő, megalázó, vagy sértően megfogalmazó kommenteket az oldalra, és ez a legfontosabb. Igyekszünk minden nap postolni, néha naponta akár kétszer is. Próbálunk érdekes szetteket, megosztó kinézeteket és az aktuális trendeket is bemutatni, valamint különböző stílusukat, hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt.
Azonban a mi oldalunkról sem egyszerű a dolog, hiszen egyelőre nonprofit oldalként működünk, tehát mindannyian a saját szabadidőnket szánjuk erre, ami hetente min. 5-néha 10-15 órát jelent.
Vannak állandó szereplők a blogon-ebben itthon egyelőre egyedülállóak vagyunk úgy tudom-, és vannak az utcán leszólított emberek. Ez utóbbival nehezebb a dolgunk, hiszen órákig kint állni valahol a belvárosban, és várni, hogy jöjjön egy jó szettet viselő valaki, aki még meg is engedi, hogy lefotózzuk...hát nem egyszerű. Még a forgalmasabb helyeken is néha 10-15 perc alatt sem látunk-az elhaladó több ezer emberből olyat, akit érdemes lenne lefotóznunk. Sokan pedig egyszerűen nem mernek szerepelni, félnek a negatív kritikától, vagy nem merik felvállalni magukat ország-világ előtt.
Olyan merész, színes, egyedi, stílusos szetteket pedig, amik a külföldi oldalakon vannak-hát, egyelőre nem sikerült találnunk...talán néhány év, és nálunk is bátrabbak lesznek az emberek-legalább a fiatalabb korosztály.
R

tearsintowine 2009.12.08. 20:30:31

@Style&Budapest:
szia!
megneztem az oldalatokat, tetszenek ezek a reszletfotok, meg aranyos az egesz.
igazabol ertek minden ervet amit felhoztal, es nagyon nem konnyu faba vagtatok a fejszet, szoval ehhez csak gratulalni tudok.
a kerdesem az hozzad, hogy erdemes-e? ha egyszer nem LEHET kulso korulmenyek miatt a megfelelo szinvonalat hozni, akkor van-e ertelme egyaltalan csinalni?
mert igy hiaba vagy lelkes, otletes, kitarto, es hiaba szansz ra idot, energiat, egyszeruen nem lesz olyan az eredmeny amit szeretnel, es meg csak nem is rajtad mulik. ez nagyon bosszanto lehet :[
süti beállítások módosítása