dec
8

06

| Szerző: tearsintowine | 6:37 pm

a mai nap kerdese...
csak elgondolkoztam.
MIERT NEM ITELIK EL A LOTYOKAT?

minden tarsasagban [15-25 kozott, es sajat tapasztalatokrol tudok csak beszamolni, nem felreerteni, ez nem altalanositas] van ket fele lotyo..
1. amelyiket behozza egy fiu, korbeadjak, par heten vagy honapon belul tovabball,
2. amelyik standard tagja a tarsasagnak, mar mindenkinek megvolt, ma is meglesz valakinek, holnap is, a jovo heten is, es jovore ilyenkor is. 'csak szex es mas semmi'

az elso kategoria meg toleralhato, jonnek, bajolognak, bemutatkoznak mindenkinek, masnap mindenkit felvesznek facebookon, a kovetkezo talalkozasnal orommel pusziznak mintha szaz eves ismeros lennel, ott vannak minden esemenyen, aztan paran meghuzzak oket rovid vagy hosszabbtavon, es mennek tovabb. end of.

a masodik viszont...senki nem becsuli semmire, es mindenki, fiu-lany, aldozat-kivulallo tisztaban van vele, hogy o a tarsasag ribanca, bulik utan alap a kerdes, hogy "ma ki vitte?", de igazabol senkit nem erdekel, es senki nem csodalkozik, elfogadjak ugy ahogy van. sot, beszelgetnek vele, mosolyognak ra, erdeklodnek. es o teljes jogu tagnak erzi magat a tarsasagban, beszall pletyizni a lanyokhoz, fiukhoz inni, mindenkivel joban akar lenni, mintha ez a homlokan vilagito tabla nem letezne.

ezeknek a lanyoknak vagy sulyos onertekelesi zavaruk van, vagy gyerekkori traumajuk, vagy sulyos szeretetigenyuk, hogy ezt a viselkedest hivatalositottak az eletukben?

szerintem mindenkinek van olyan korszaka, idoszaka, vagy csak egy-egy ejszakaja amikor egyszeruen elengedi magat, es nem figyel oda hova fekszik. de ezt az ertelmesebbje diszkreten intezi. ok pedig teljes lelki nyugalommal teszik ki a kirakatba mint elso benyomast es meghatarozo jelzot, hogy olcso ertektelen kurva vagyok, vigyel.

emlekszem meg anno a hivatalos becenevekre, hogy 'mindenki xy-ja', vagy 'nagycsiklo'. meg hogy volt olyan, akirol mindenki tudta melyik mellbimboja nagyobb, arrol a 15 evesrol nem beszelve akinek mindenki tudott az abortuszarol, mert 'jaaj ot hizlalja a tablettaaaa'.

es a legszomorubb, hogy egy reszuk [tisztelet a kivetelnek. vagyis tisztelet az pont nem..] okos, es ertelmes lany, akik ha egyszer ezt kinovik es esetleg rajonnek, hogy hibaztak se mossak le soha magukrol, mert ez egy kicsi orszag es kicsi varos, az emberek pedig rosszindulatuak. fantasztikus lesz a kiskosztumos kozepvezeto kisasszony, amikor a targyalas utan odamegy hozza az ugyfel rohogve, hogy '10 eve meghuztalak seggbe haromszor a kocsmaveceben, nem ismersz meg?'..

vajon ez annak a hibaja, hogy termeszetesen kezeljuk ezt a viselkedest [magamat is beleertve], es nem erzik ezek a lanyok, hogy ez nem egeszseges, hiszem mindenki mosolyog rajuk, es a fiuk is hogy orulnek hogy nem kell itatni senkit, van aki orommel pattan a faszra?
vagy ez teljesen termeszetes dolog, es van aki evolucios szempontbol szimplan ennyire funkcional?

es nem felreertendo, semmi bajom magaval a viselkedessel, mert van akinek ez a kielegito, ugyanugy, mint ahogy egy fiu megteheti, nekem csak a szocialis talalassal vannak problemaim.

 

velemeny?

A bejegyzés trackback címe:

https://prowoke.blog.hu/api/trackback/id/tr111584077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pushit 2009.12.08. 20:02:27

ilyen tényleg van hogy bájolognak vele? mert akkor nem csoda hogy nem veszi észre magát. eddig még csak olyat tapasztalatam (ami abszolút a másik véglet) hogy elég egy smárolás és te vagy a csapat ribanca...
süti beállítások módosítása