nov
23

04

Címkék: fake louis vuitton marc jacobs | Szerző: tearsintowine | 6:37 pm

ORIGINAL VS. FAKE

nos, megengedheto a 'designer inspiralt taska'?
 

tapasztalataim szerint ilyeneken log a fake bag:

- aki stilusos, es designer inspiralt es egy az egyben lekepzett remek zara ruhakban pimpel, es senki meg nem mondja hogy milyen markaba van oltozve, es termeszetes all rajta egy balenciaga vagy louis vuitton kiegeszito, de nem engedheti meg maganak az igazit, de ezaltal a taskajat se fogja megkerdojelezni senki

- aki ugy erzi hogy hetkoznapi senkiseget ezzel tudja megkoronazni vagy feldobni hogy egy csodas taska masolatat hordja maganal, abszolut nem aterezve hogy a csuklojan buszken lobalt taska nyolcvan meterrol ordit hogy MUANYAG

- a 13-18 kozotti leanyzok akik minden letezo mediumbol a markafuggoseget kapjak az arcukba es ugy erzik statuszt jelent a designer cucc, es kinai forgos armani ovcsatos mr. right-now becserkeszesere es lenyugozesere szerzik be a vaterarol a leheto legnagyobb monogramos utanzatokat

szerintem az elso esetben elnezheto, a tobbiben egy laza fejrugas a jutalma.


marc jacobs a louis vuitton tervezoje szerint:
"To me, it's the greatest compliment. Even when I see a copy, something that's inspired by something I've done, it's a rewarding feeling. Because that's why I do what I do. It was never my desire to revolutionize fashion, to make clothes that could be in a museum. I want to create clothes that have a certain style, but I want to see them used. I want to see people enjoy the things I've made."
vagyis:
"szamomra ez a legnagyobb elismeres. meg akkor is ha egy masolatot latok, valamit, amit egy olyan dolog inspiralt amit en terveztem, kielegito erzes. mert ezert csinalom amit csinalok. soha nem akartam forradalmasitani a divatot, olyan ruhakat csinalni, amiknek muzeumban lenne a helyuk. olyan ruhakat akarok kesziteni amiknek van egy bizonyos stilusuk, de szeretnem latni, hogy hordjak oket. latni akarom, hogy az emberek elvezik a dolgokat amiket terveztem."

- es igen, ebben is van valami. a hires tervezok altal krealt dolgok miert csak a felso tizezer kivaltsaga? es miert valogasson az ember fia csak azert a zarabol zakot mert az ahitott balmain-t nem engedheti meg maganak? igy az utca nem lesz szinesebb, nem lesz egyszerubb az onkifejezes.. legyarthatnanak egy mainstream kollekciot is, h&m aron. persze mas ruhakkal, mas anyagokbol. hm?
 

++TIPP: ebayrol rengeteg taska beszerezheto hasznaltan, vintage louis vuittonok
mar 100-200 dollartol, es minden marka regebbi modelljei egesz elfogadhato aron.
ilyen taskakat aki nem engedhet meg maganak az hosszu tavra tervez, klasszikus
fazont erdemes venni, es ha az ember belegondol, hogy minoseg,
mindenhez megy, es 3-4-5-100 evig hordhato, es nem kell szezononkent
10ezerert ujat venni, siman megeri sporolni ra 30-50-100ezer forintot.
en nem vettem 3 eve taskat, akkor futotta olyanra amit most is minden nap hordok.

 

KERDES: van-e ra elfogadhato kifogas, hogy valaki utanzat taskat hord magaval,
ez teljesen normalis, hogy aki nem engedheti meg az ilyet vesz,
vagy vallalhatatlan, es akinek nem futja ra az vegye taskabol is a zarasat?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

louis vuitton speedy 25........

 

 

 

 

 

 

 

ugyanaz. csak ez eredeti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prowoke.blog.hu/api/trackback/id/tr91546885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a.mesc · http://wannabeamuse.tumblr.com 2009.11.23. 19:28:55

a 2-3. kategoria mar itt videken is ciki, id punch in the face kategoria. kedvencem, amikor a fashionista baratnokrol koppintva vesznek egy 5ezres szart a westendes pultokrol, es hude meno, mert annak az atomcsajnak is van olyan. igen anyukam, de az az atomcsaj nem a d&g es kinaipiacrol szerzi melle a tobbi goncet.
az elso kategoria valamilyen szinten elfogadhato, ha a hamisitvanyarol nem latja a tole szaz meterre allo hozza nem erto a hatalmas LV vagy adott esetben osszefolyt betuket.
nem tudok donteni, bizonyos szempontbol ciki. nekem is volt, lesz is biztosan, de nem a szokott vilagos-sotetbarna lv kombo. most ott tartok, hogy ha kell egy designer inspiralt taska, menjunk a zaraba, talalok "speedyt" meg "2.55-ot" is boven. ha mar hamisitvany, az tenyleg ne legyen muanyag, hanem +++ minoseg.

loveisjustbiology 2009.11.23. 19:37:35

az első opcióval egyet értek, az az ő turpiszságuk, hogy nem lehet tudni, valódi-e, viszont az, amikor nem tudják konkrétan minek a másolata van a kezükben, vagy esetleg tudják de megnyugszanak abban a hitben, hogy most divatkirálynőkké válnak, na attól falra mászok

tearsintowine 2009.11.23. 19:52:36

a legjobb amikor olyan taskat hordanak ami nem letezo fazon, vagy soha nem gyartottak abban a szinben, vagy a guess mintara van rairva hogy GUCCI..
videken amugy mi a helyzet, melyikek a 'meno' markak?

a.mesc · http://wannabeamuse.tumblr.com 2009.11.23. 20:00:48

ahhh, termeszetesen itt csak az lv. thx god meg csak a szokasos monogram canvas. ilyen, hogy chanel, balenciaga, fendi, hermes nem szaladgal, max evente egyszer. bar multkor tescoztam es egy szakadt turis nocinek piros pradaja volt. neztem egyet aztan mentem tovabb.
szal a tobbseg nem vagja hogy mi a helyzet, talan halistennek.
süti beállítások módosítása